Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг за пореден път

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг за пореден път
Коментари Харесай

Тен Хаг: Имаме нужда от нови играчи в атака, за да печелим трофеи

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг за следващ път удостовери, че " алените дяволи " ще търсят подобаващи попълнения в атакуващ проект, само че и съобщи, че ще би трябвало да се съобрази с критериите на клуба.

" Смятам, че имаме тим и играчи, които дават отговор на критериите ни. Но с всички идни мачове и тежката конкуренция във всички съревнования, а ние желаеме да бъдем във всички тях и да печелим титли, имаме потребност от нови играчи в офанзива. Имаме потребност от численост, само че също по този начин имаме потребност от положителни играчи, освен от численост, а от качество. Нуждаем се от конкуренция и разнообразни тактически избори. Търсим верният състезател за нашия тим и той би трябвало да дава отговор на избрани финансови критерии, " съобщи нидерландецът.

" В атакуващ проект се нуждаем от играчи, които да могат да се появят от скамейката и да могат да оказват въздействие върху дуелите, без значение дали се нуждаем от попадение или от някои, които да направи вярното нещо, когато водим или пък вършим контраофанзива. Уан-Бисака пропусна цялата първа част от сезона, защото беше или контузен, или болен. Смятам, че бе добре за него, че се завърна. Той бе в Испания на подготвителни лагер, а в този момент изигра два мача и се показа добре, тъй че съм удовлетворен от него. Имаме потребност от конкуренция, " изясни Тен Хаг.
 Семейство Глейзър продава Манчестър Юнайтед до март
Семейство Глейзър продава Манчестър Юнайтед до март

Вече е ангажирана американска банка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР